ФОТОБУДКА

Да си вдигнат ръцете тези от Вас, които имат снимка на хартиен носител от последното събитие (фирмено парти, рожден ден, сватба, кръщене), на което присъстваха.

Да, онези снимки, които поставяхте във фотоалбумите и разглеждахте понякога, за да си спомните за уловените моменти от апарата на някое любимо място, човек или събитие. Ще си признаете ли?

Имате безброй еднакви снимки в телефоните си, компютрите, таблетите, които дори не се сещате да погледнете. Често дори забравяте за тях, изтривате ги волно или неволно. А преди имахте 36 пози и запечатвахте само най-милите и скъпи моменти. Тичахте с нетърпение до фотостудиото, за да ги проявите и стояхте със свито сърце да не би да осветите лентата при изваждането й от апарата.

Понякога това не Ви ли липсва? Да хванете в ръка спомена, да го приберете в албума или да го поставите в рамка.

Не е лошо да си ретро, а когато това е в съчетание с най-новите технологии е направо фантастично. Именно това е и нашата ФОТОБУДКА – минало в настоящето, снимката от Вашите спомени изкарана на мига. Да съхраните момента от един незабравим личен или корпоративен ден, да се забавлявате заедно с приятели или колеги, да пресъздадете една друга реалност – тематична или не, или просто да подарите спомен във снимка на Вашите гости или служители.

Това е тя – ФОТОБУДКАТА!

Предназначена за закрити и открити пространства, с възможност да се снимате до 10 души заедно, да направите колаж от няколко кадъра в различни пози, да бъдете с тематичен аксесоар, да брандирате снимката, да я сложите в специална рамка и още куп други неща.

Снимките на хартиен носител са на мода – не изоставяйте!