ЕФЕКТНОТО ОСВЕТЛЕНИЕ И СЪБИТИЕТО

2019-06-13

Запалете осветлението, шоуто трябва да започне! Дали ще е част от лично или фирмено събитие осветлението е необходим аксесоар, който не само не излиза от мода, но и продължава да разгръща възможностите си, чрез различните нови технологии. Задаваме ли си обаче въпроса: Как ефектното осветление ще се отрази на видеозаснемането на нашия специален повод? Разбира се, че не! За жалост обаче отговорът на този въпрос често ни изправя пред ситуации, които не очакваме и биваме разочаровани, ако сме пропуснали да го зададем. В следващите няколко реда ще се опитаме да Ви обясним защо е важно да знаем как ефектното осветление ще се отрази на кадрите във филма и има ли как да предотвратим лошия сценарии, в който ще бъдем неприятно изненадани от качеството на заснетото видео. Да, ефектното осветление влияе на доброто качество на видеозаснемането, но само и единствено, когато екипът от оператори, който сте наели да работи за Вас е с непрофесионална техника или такава, която не е подходяща за определеното специално осветление. Важно е да обсъдите предварително с екипа по видеозаснемането какво ще бъде мястото и осветлението по време на снимачния ден. Да, като на кино. Преди и по време на един снимачен ден както в киното, в телевизията и в заснемането на различен тип видеа един от основните въпроси, който се обсъжда преди да се заловят за работа операторите е естествената и изкуствената светлина на снимачната площадка. Така и по време на Вашето лично или фирмено събитие е важно да уточните това с Вашия екип. Преда да кажете „ДА“ на ЕФЕКТНОТО ОСВЕТЛЕНИЕ И СЪБИТИЕТО, кажете „ДА“ на професионален екип по кинематография. Детайлите са важни, а осветлението определено не е само детайл от Вашето събитие, то е основна част от цялата емоция на специалния Ви ден и може да разкаже една невероятна история, в която видеото и ефектното осветление ще ви пренесат във филма, където Вие и Вашите гости ще сте главни действащи лица.

СЕМЕЙНИ СЪБИТИЯ

2019-06-13

Всички по местата, 3,2,1! Камера! Работи! Шегуваме се, нали не си представяхте така заснемането на Вашето семейно събитие (кръщене, рожден ден, годишнина). Предполагаме, че има известно напрежение знаейки, че камерите са насочени към Вас, но именно в това се крие магията на видеозаснемането, чрез него улавяме емоции, които снимката не може да пресъздаде. Едно преплитане на истинските човешки взаимоотношения и чувства, в които сценарият е неписан, той се случва там на сцената на живота и всяко следващо действие е непрeдвидимо и незабравимо. Изпълнено веднъж, то остава в семейната история, запечатана в един красив семеен спомен.

Luxury Weddings Expo

2016-03-16

Сватбеният ден е изпълнен с толкова емоции, че може да се превърне в красив романтичен филм. Именно такива филми създават операторите и монтажистите от VIDEOZANI.COM. Вълнуващите кадри от сватбения ден ще съхранят спомена за приказката, чиито главни герои са щастливите младоженци. Дългогодишният опит и професионализъм на екипа на Videozani ще се докажат за пореден път в рамките на ‪ #‎LuxuryWeddingsExpo‬, където, освен че ще се представи като изложител, студиото ще се погрижи и за видеозаснемането на нашето събитие. Videozani се включва и в надпреварата за приза ‪ #‎LuxuryWeddingsExpo в категорията Най-добър сватбен видеограф за 2016. Повече можете да научите на www.videozani.com